Novi Sad
26.03.2015.
14:50 > 14:57
Danas je na centralnom platou Štranda potpisan Protokol o saradnji između "Gradskog zelenila" i Udruženja građana "Štrandaroši".
  • lolita

    27.03.2015 11:25
    svaki vid dogovora je uvek najbolje resenje, svi jedva cekamo lepse vreme i uzivanje na strandu.
  • 27.03.2015 10:17
    @ anonimus
    gde ste se prijavili preko sajta zelenila?!
    Ne vidim...
    http://zelenilo.com/?lang=lat
  • 27.03.2015 07:17
    Hoćeš-nećeš
    Zvuči kao uslovljavanje, dakle ukoliko želiš da produžiš kabinu, MORAŠ biti član Udruženja.Wtf?Predpostavljam da je neophodno popuniti i "lične" podatke.
  • Jole

    27.03.2015 06:58
    mnogo olaksava to sto moze da se zakup plati cekovima gradjana u tri rate onda je to vec skroz druga prica a najvaznije je to sto se cene dugogodisnji zakupci kabina.
  • toma

    26.03.2015 21:51
    hoće li...
    konačno Gradsko zelenilo početi da održava kabine I PROSTOR OKO KABINA KAKO DOLIKUJE onom ko izdaje i naplaćuje neki prostor? Naime, duži period, godinama poslednji red kabina (ovaj noviji deo - levo od glavnog ulaza ) apsolutno se ne održava, što se moglo videti svakog sledećeg dana tokom cele sezone. Posebno je vidno da se taj deo NE ČISTI OD OPALOG LIŠĆA I IZGLEDA KATASTROFALNO LEŽATI NA POLUTRAVI MEDJU PRLJAVŠTINOM I OPALIM LIŠĆEM, DOK PRVI REDOVI BLISTAJU U ZELENOM TEPIHU OD BESPREKORNO UREDJENE TRAVNATE POVRŠINE.
    oSIM TOGA U OVIM POSLEDNJIM REDOVIMA NIKADA SE NIKO NIJE POTRUDIO DA POSEJE ILI DODA "TRAVNATI TEPIH" JER SE TU ZEMLJIŠTE OŠTEĆUJE KADA NADA DUNAV I POTPUNO UNIŠTI TRAVNATI DEO, PA OSTAJU NERAVNINE I GOLA NABIJENA ZEMLJA.
    ZNAČI GOSPODO IZ ZELENILA: budite ljubazni pa za ovako visoke zakupe kabina obidjite svaki dan ceo prostor sa kabinama, pogledajte kako vaši radnici i na kojim mestima održavaju čistoću iznajmljenog prostora i počnite sa popravkom dodavanja travnjaka na mestima gde ga nema i gde plavljenjem Dunav oštetio prostor oko kabina, jer svi plaćamo jednako a uredjenje je potpuno različito.
  • Andrea

    26.03.2015 21:40
    Štrandaroš ostaje štrandaroš,neke stvari se ne gledaju kroz pare.I dalje je ovo jeftinija solucija,za more ili planinu treba mnogo više.
  • Petar

    26.03.2015 21:30
    Zakup možda jeste poskupeo,ali broj besplatnih karata je povećan što je opet povoljno,a i korištenje kabina tokom čitave godine je dobra opcija.Onaj tko voli Štrand već se prijavio.
  • Mrgud

    26.03.2015 20:38
    "Zakupci će, za razliku od ranijih sezona, od sada moći da koriste kabine tokom cele godine."
    E, to mi je oduvek nedostajalo, da mogu da odem u kabinu na Štrandu u januaru ili februaru... Ne, uopšte mi ne smeta što su mokri čvorovi na nivou afričkih zemalja, što muzika trešti iz svakog lokala, što je drveće posečeno, svi se stisnemo kao sardine jedni drugima na glavi ispod malo hlada. Ne smeta mi što ne postoji cena poludnevne karte, što kafići zauzimaju i dobar deo zelene površine koji im nije namenjen, što nemaju redare koji kao nekada šetaju i ne dozvoljavaju da se na travi igra loptom... Ne meta mi, očigledno dovoljno, jer svake godine produžim zakup za kabinu, kao majmun! I, da, da ne zaboravim - 3 puta ura za poskupljenje (ovo čisto da mi objavite komentar).
  • 26.03.2015 16:29
    prijavio sam se vec preko sajta zelenila i jedva cekam da zalegnem na plazu i gledam nase lepe sugradjanke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna